Menu
0
Laagste prijs garantie!
Bezorgd in Nederland & België
Gratis verzending vanaf €300,-
Bezoek nu onze showroom!

Vloeren & Wanden

Maximum Bouwmaterialen biedt een breed assortiment vloerbedekking voor elke ruimte in huis. Onze collectie van verschillende materialen zoals laminaat, parket, vinyl en tegels biedt opties voor elke smaak en elk budget. Verfris de sfeer in je huis met onz

Vloeren & wanden

Elke plaats heeft zijn eigen geest en karakter. Een van de belangrijkste elementen die dit karakter het beste weerspiegelt en completeert, is ongetwijfeld de ondergrond. Hoewel de vloer de algemene sfeer van een ruimte bepaalt, speelt deze ook een cruciale rol als het gaat om de geschiktheid van de ruimte voor het beoogde gebruik. Als Maximum Bouwmaterialen streven wij ernaar om voor iedere ruimte de ideale vloeroplossing te bieden. In dit opzicht streeft ons deskundige team ernaar om de meest geschikte vloeropties voor u en uw ruimte aan te bieden door de esthetische en functionele behoeften van uw ruimte nauwgezet te analyseren.

Bij het kiezen van de juiste vloer voor uw ruimte houden wij rekening met een aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren zoals het doel van het gebruik van de ruimte, de verkeersdichtheid en de blootstelling aan licht van de ruimte. Al deze factoren zijn van invloed op veel kenmerken van de te kiezen vloer, van de duurzaamheid tot de esthetiek. Dit is waar vloeropties zoals tegels, laminaat en PVC in ons assortiment een rol spelen.

Tegels staan ​​vooral bekend om hun gemakkelijke reiniging en waterbestendigheid. Het is een ideale optie voor ruimtes zoals keukens, badkamers en terrassen. Tegels kunnen uw ruimte een moderne of klassieke uitstraling geven met verschillende kleur- en patroonopties.

Laminaat is een geweldig alternatief voor gebruikers die houden van de uitstraling van hout, maar het onderhoud en de kosten willen vermijden die natuurlijke houten vloeren vereisen. Laminaatvloeren onderscheiden zich door hun duurzaamheid en onderhoudsgemak, zelfs in ruimtes met veel verkeer. Bovendien passen ze zich aan allerlei decoratiestijlen aan met hun brede scala aan kleuren en patronen.

PVC-vloerbedekking is een andere vloeroplossing die de laatste tijd steeds populairder is geworden. Het heeft de voorkeur in zowel woningen als commerciële ruimtes vanwege zijn waterdichte eigenschappen, hoge duurzaamheid en esthetische diversiteit. PVC-vloeren zijn vooral ideaal op plaatsen met veel verkeer en ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Hoewel elk type vloer beantwoordt aan verschillende behoeften en verwachtingen, is het ons doel als Maximum Bouwmaterialen om de meest geschikte vloeroplossing aan te bieden die waarde toevoegt aan uw ruimte en de duurzaamheid ervan vele jaren behoudt. Samen met ons deskundige team staan ​​wij u bij in elke fase van uw project; Wij begeleiden u door het gehele proces, van vloerkeuze tot toepassing.

Tegels kopen

Vloerbedekking Oplossingen: Tegels, Laminaat en PVC

Vloerbedekkingen variëren om aan de esthetische en functionele behoeften van elke ruimte te voldoen. Tegels, laminaat en PVC-vloerbedekkingen, die vaak de voorkeur genieten in moderne woonruimtes, worden aangeboden in een breed assortiment met verschillende subcategorieën en accessoires. Elk van deze coatingtypes biedt verschillende voordelen op het gebied van duurzaamheid, esthetiek en gebruiksgemak.

Tegelbekledingen

Tegelbekledingen hebben vooral de voorkeur in ruimtes zoals keukens, badkamers en terrassen. Tegels met een hoge weerstand tegen water en vocht bieden duurzame en hygiënische vloeroplossingen.
Vloertegels: Vloertegels, die over het algemeen als vloerbedekking worden gebruikt, vallen op door hun hoge duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken eigenschappen. Er zijn verschillende kleur- en patroonopties beschikbaar.
Wandtegels: Wandtegels, die de voorkeur hebben om muren te beschermen tegen vocht en vloeistofcontact, bieden esthetisch rijke opties.
Tegel Accessoires:Accessoires die nodig zijn voor de installatie en voltooiing van tegels zorgen ervoor dat de tegels er functioneler en esthetischer uitzien.

Laminaat Coatings

Laminaatvloeren zijn ideaal voor wie houdt van de uitstraling van hout, maar op zoek is naar een vloer die minder onderhoud vergt. Verkrijgbaar in diverse diktes en maten.
Hoogglans Laminaat: Dit type laminaat, dat een glanzend oppervlak heeft, is geschikt voor moderne en stijlvolle ruimtes.
Normaal Laminaat: Traditionele laminaatvloeren zijn een duurzame optie die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.
Breed Laminaat (24cm): Met bredere planken geeft dit type de ruimte een groter gevoel.
Laminaat Accessoires:Accessoires die de installatie van laminaatvloeren vergemakkelijken en voltooien, zorgen voor de integriteit van de vloer.

PVC-coatings

PVC-vloerbedekkingen staan ​​erom bekend dat ze extreem goed bestand zijn tegen water en vocht. Verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren.
Tegel Click: Het kliksysteem, dat een eenvoudige installatie mogelijk maakt, zorgt voor een snelle en praktische vloerbedekking.
Breed Click: Verschillende soorten PVC-vloeren bieden variatie afhankelijk van de behoeften van de ruimte.
Visgraat Click: Deze patronen geven de vloer een dynamische uitstraling.
Breedklevend PVC: Dit type PVC, dat in brede platen wordt geleverd, zorgt voor een homogener uiterlijk met minder voegen.

Elk vloertype en elke subcategorie is ontworpen om te voldoen aan de esthetische en functionele behoeften van de ruimte. Bij de keuze tussen tegels, laminaat en PVC-vloerbedekking is het belangrijk om rekening te houden met het beoogde gebruik van de ruimte, de verkeersdichtheid en de onderhoudseisen. Op deze manier is het mogelijk een vloeroplossing te realiseren die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is.

Moderne Vloeren

Vloeren, die een onmisbaar onderdeel zijn van moderne woonruimtes, voegen waarde toe aan ruimtes door esthetiek en functionaliteit te combineren. Tegenwoordig, met de ontwikkeling van technologie, wordt een toename van de verscheidenheid en kwaliteit van vloermaterialen waargenomen. Deze diversiteit maakt moderne vloeren zowel duurzamer als visueel aantrekkelijker. Dit zijn de hoogtepunten en populaire opties van moderne vloeren:

Esthetische diversiteit
Moderne vloerbedekkingen bieden een breed scala aan kleuren, texturen en patronen. Er zijn opties voor elke stijl, van minimalistisch wit tot natuursteen of houtlooks. Deze diversiteit zorgt voor onbeperkte creativiteit in het interieurontwerp.

Hoge duurzaamheid
Moderne vloermaterialen bieden superieure duurzaamheid in verschillende omstandigheden, waaronder gebieden met veel verkeer. Materialen zoals tegels, laminaat en PVC staan erom bekend dat ze bestand zijn tegen slijtage, krassen en water. Op deze manier kunnen ze jarenlang hun esthetische uitstraling behouden.

Eenvoudig onderhoud
Moderne vloerbedekkingen onderscheiden zich door hun voordelen op het gebied van eenvoudige reiniging en onderhoud. Vooral laminaat- en PVC-vloeren besparen tijd en moeite met hun structuur die geen regelmatig onderhoud vereist. Deze functie is een ideale optie voor mensen met een drukke levensstijl.

Duurzame opties
Met de toename van het milieubewustzijn is ook de vraag naar duurzame vloermaterialen toegenomen. Vloerbedekkingen gemaakt van recyclebare materialen en houten vloeren die op verantwoorde wijze zijn verkregen uit natuurlijke hulpbronnen behoren tot de milieuvriendelijke moderne vloeropties.

Populaire moderne vloeropties

  • Laminaatvloeren: Het biedt een betaalbaar alternatief voor liefhebbers van het uiterlijk van hout. Het is populair vanwege de eenvoudige installatie en het onderhoud.
  • Vinylvloeren: Ideaal voor keukens en badkamers met hun waterdichte eigenschappen en een breed scala aan patronen.
  • Keramische tegels: Het valt op door zijn duurzaamheid en waterbestendigheid. Het is geschikt voor allerlei ruimtes met verschillende kleur- en patroonopties.
  • Natuurstenen vloeren: Natuurstenen zoals marmer en graniet bieden luxe en natuurlijkheid samen.

Hoewel moderne vloeren de esthetiek en functionaliteit bieden die ruimtes nodig hebben, bieden ze ook het voordeel van langdurig gebruik. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen om waarde toe te voegen aan uw ruimte en een moderne sfeer te creëren.

Tegelbekledingen

Tegelbekleding: de beste opties voor keuken en badkamer

Keukens en badkamers zijn de meest gebruikte en meest blootgestelde delen van het huis aan water. Bij het kiezen van vloer- en wandbekleding voor deze speciale ruimtes zijn materialen nodig die superieure eigenschappen bieden op het gebied van zowel esthetiek als functionaliteit. Tegelbekledingen zijn een ideale optie voor deze twee belangrijke ruimtes. Met kenmerken zoals waterbestendigheid, eenvoudige reiniging, lange levensduur en een breed ontwerpassortiment bieden tegels een van de beste coatingoplossingen voor keukens en badkamers.

Waterbestendigheid en hygiëne
Tegels zijn uitstekend bestand tegen water en vocht. Deze functie is vooral ideaal voor constant vochtige omgevingen zoals badkamers. Bovendien zijn tegeloppervlakken bestand tegen de groei van bacteriën en micro-organismen, wat een extra voordeel oplevert voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is, zoals de keuken.

Gemakkelijk schoon te maken
Vlekken en morsen, die vaak voorkomen in keukens, kunnen eenvoudig van tegeloppervlakken worden verwijderd. Op dezelfde manier kunnen zeepresten en watervlekken die in badkamers kunnen voorkomen gemakkelijk van de tegels worden afgeveegd. Deze kenmerken maken tegelbekledingen tot een praktische optie, vooral voor intensief gebruikte keukens en badkamers.

Duurzaamheid
Tegels zijn zeer goed bestand tegen krassen en stoten. Tegels, die jarenlang dezelfde gebruikskwaliteit kunnen bieden, beschermen de vloeren en muren van uw keukens en badkamers en zorgen op de lange termijn voor kostenbesparingen.

Ontwerpdiversiteit
Tegelbekledingen bieden een grote verscheidenheid in kleur, patroon, grootte en textuur. Er zijn opties voor elke smaak, van moderne en minimalistische ontwerpen tot traditionele en klassieke looks. Dankzij deze diversiteit kunt u coatings kiezen die de algehele decoratiestijl van uw keuken en badkamer aanvullen en uw persoonlijke smaak weerspiegelen.

Selectie volgens toepassingsgebieden
Terwijl grootformaat tegels voor keuken- en badkamer vloeren de ruimte groter en ruimer laten lijken, zijn kleine tegels of tegels met decoratieve patronen voor gebruik op de muren effectief in het toevoegen van karakter aan de ruimte. Bovendien zorgen antisliptegels voor extra veiligheid voor badkamervloeren.

Tegelbekledingen bieden belangrijke voordelen zoals esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit voor bijzondere ruimtes zoals keukens en badkamers. Door tegels te kiezen die passen bij de behoeften en stijl van uw ruimte, kunt u deze ruimtes nuttiger en opvallender maken.

Vloerbedekking Oplossingen

Nieuwe trends in laminaatvloeren: heldere, brede en duurzame opties

Laminaatvloeren zijn een onmisbaar onderdeel geworden van moderne woningdecoratie. Laminaten, die in veel huizen en werkplekken de voorkeur genieten vanwege hun esthetische uitstraling, uiterlijk en onderhoudsgemak, worden steeds diverser omdat ze technologisch voortdurend worden gecombineerd. Nieuwe trends die we tegenwoordig zien op het gebied van laminaatvloeren; Het trekt de aandacht met zijn glanzende oppervlakken, brede planken en verhoogde duurzaamheidskenmerken. Deze trends voegen een modern tintje toe aan ruimtes en bieden gebruiksgemak en een lange levensduur.

Glanzende oppervlakken
Glanzende laminaatvloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Glanzende oppervlakken hebben het vermogen om licht te reflecteren, waardoor de wereld er beter en nieuw uitziet. Het verhoogt ook het grootste deel van de ruimte door een luxueuze en stijlvolle uitstraling te bieden. Glanzende laminaten hebben vooral de voorkeur in minimalistische en moderne interieurontwerpen en helpen een continue sfeer te creëren.

Brede laminaatplanken
Brede laminaatplanken zijn een andere trend die de netheid en natuurlijkheid van natuurlijke houten vloeren weerspiegelt. Deze planken, die breder zijn dan de standaardformaten, geven ruimtes een homogener en geïntegreerder uiterlijk. Terwijl brede planken de uitbouw groter en ruimer maken, verandert ook het installatieproces. Laminaatplanken met een breedte tot 24 cm voegen een moderne en esthetische toets toe aan ruimtes.

Verhoogde duurzaamheid
Een ander belangrijk kenmerk van laminaatvloeren is duurzaamheid. Dankzij de ontwikkeling van productietechnologieën zijn laminaatvloeren nu beter bestand tegen slijtage, krassen en water. Deze duurzaamheid maakt laminaatvloeren zelfs geschikt voor intensief gebruikte ruimtes in huis. Bovendien verlengt de verhoogde duurzaamheid de levensduur van laminaten, wat op de lange termijn kosteneffectiviteit oplevert.

Deze nieuwe trends op het gebied van laminaatvloeren zijn ontworpen om zowel aan de esthetische als functionele behoeften van gebruikers te voldoen. De aangeboden variëteit, van glanzende oppervlakken tot brede planken en verhoogde duurzaamheid, biedt opties voor elke smaak en behoefte. Laminaatvloeren blijven hun plaats innemen tussen praktische en stijlvolle oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne woonruimtes.

Nieuwste trends in PVC-vloerbedekkingen: vloer- en patroondiversiteit

PVC-vloerbedekkingen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in zowel woningen als commerciële ruimtes. Achter deze toename schuilt de grote verscheidenheid aan bekleding en patronen die PVC biedt, het eenvoudige onderhoud en de hoge duurzaamheid. Als merk Maximum Bouwmaterialen bieden wij de meest innovatieve en esthetische PVC-vloeropties in lijn met deze trends. In de rijke collectie van Maximum Bouwmaterialen vindt u moderne PVC-vloerbedekkingen voor elke smaak en behoefte.

Verscheidenheid aan vloeren
Maximum Bouwmaterialen brengt speciale oplossingen voor uw ruimtes door een verscheidenheid aan vloeren in PVC-vloerbedekkingen aan te bieden. PVC-vloeren, die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd met een kliksysteem, zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Deze vloeren zijn ideaal voor wie op zoek is naar een snelle en praktische renovatie. Verschillende montagemogelijkheden zoals "breed click" en "tile click" bieden flexibele oplossingen om zich aan elk project aan te passen.

Verscheidenheid aan patronen
Qua patroondiversiteit heeft Maximum Bouwmaterialen een breed assortiment aan PVC vloerbedekkingen. Klassieke looks zoals visgraat- en visgraatpatronen voegen een nostalgisch tintje toe aan moderne ruimtes; De brede selectie zelfklevend PVC is perfect voor wie op zoek is naar een modernere en vlakkere look. Deze patronen voegen niet alleen karakter toe aan je ruimte, maar helpen ook om een bredere en diepere perceptie van ruimte te creëren.

Als merk Maximum Bouwmaterialen volgen we de laatste trends op het gebied van PVC-vloerbedekkingen op de voet en streven we ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit, de meest stijlvolle en de meest duurzame producten te bieden. Bekijk de PVC-vloeroplossingen van Maximum Bouwmaterialen om de esthetiek en functionaliteit van uw ruimte te verbeteren; Voeg waarde toe aan uw ruimtes met onze verscheidenheid aan moderne stoffering en patronen.

Vloerbedekking Prijzen

Als Maximum Bouwmaterialen bieden wij vloeroplossingen van de hoogste kwaliteit voor uw huis en bedrijf. Ongeacht uw vloerkeuze, wij streven ernaar om op de beste manier op uw behoeften in te spelen met ons brede assortiment producten en redelijke prijzen. Onze tegel-, laminaat- en PVC-vloerbedekkingen wachten op u met opties voor elk budget en elke smaak.

Tegel vloerbedekkingen
Onze tegels zijn ideaal voor ruimtes zoals keukens en badkamers en onderscheiden zich door hun duurzaamheid en esthetische diversiteit. Maximum Bouwmaterialen biedt een breed scala aan producten, van keramiek tot porselein, en biedt oplossingen die geschikt zijn voor allerlei ontwerpideeën met zijn tegels in verschillende maten en patronen. Met concurrerende prijzen per vierkante meter bieden wij kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Laminaat vloerbedekkingen
Onze laminaatvloeren zijn de perfecte optie voor wie op zoek is naar de warmte en natuurlijkheid van de houtlook. Laminaatvloeren, die wij aanbieden als maximale bouwmaterialen, beloven een langdurig gebruik met verschillende diktes en slijtlaagopties. Met ons brede assortiment aan patronen vind je voor elke decoratiestijl een alternatief. Onze laminaatvloeren combineren kwaliteit en esthetiek tegen betaalbare prijzen.

PVC-vloerbedekkingen
Onze PVC-vloerbedekkingen zijn ideaal voor wie op zoek is naar duurzaamheid en esthetische uitstraling samen. Met een verscheidenheid aan montage- en patroonopties, van sierknip tot visgraatpatronen, biedt Maximum Bouwmaterialen oplossingen op maat voor elke ruimte. Onze brede selectie zelfklevend PVC is perfect voor wie op zoek is naar een moderne, vlakke look. Met onze scherpe prijzen garanderen wij kwaliteit en variatie in PVC vloerbedekkingen.

Als Maximum Bouwmaterialen staan wij u bij voor uw vloerbehoeften. U kunt contact met ons opnemen via 078 303 9420 voor meer informatie over onze producten. Door onze kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, willen we u helpen uw ruimtes te transformeren.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis