Menu
0
Laagste prijs garantie!
Bezorgd in Nederland & België
Gratis verzending vanaf €300,-
Bezoek nu onze showroom!

Verticale radiatoren

Copa Verticale radiator T20 vlak, B300 x H1600 - 1179 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B300 x H1600 - 1179 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€202,87
Copa Verticale radiator T20 vlak, B300 x H1800 - 1327 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B300 x H1800 - 1327 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€216,71
Copa Verticale radiator T20 vlak, B300 x H2000 - 1474 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B300 x H2000 - 1474 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€231,03
Copa Verticale radiator T20 vlak, B400 x H1600 - 1572 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B400 x H1600 - 1572 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€223,52
Copa Verticale radiator T20 vlak, B400 x H1800 - 1769 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B400 x H1800 - 1769 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€235,04
Copa Verticale radiator T20 vlak, B400 x H2000 - 1965 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B400 x H2000 - 1965 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€265,48
Copa Verticale radiator T20 vlak, B500 x H1600 - 2016 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B500 x H1600 - 2016 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€247,70
Copa Verticale radiator T20 vlak, B500 x H1800 - 2268 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B500 x H1800 - 2268 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€265,48
Copa Verticale radiator T20 vlak,   B500 x H2000 - 2520 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B500 x H2000 - 2520 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€305,78
Copa Verticale radiator T20 vlak, B600 x H1600 - 2358 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B600 x H1600 - 2358 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€278,00
Copa Verticale radiator T20 vlak,   B600 x H1800 - 2654 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B600 x H1800 - 2654 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€286,82
Copa Verticale radiator T20 vlak, B600 x H2000 - 2948 Watt
Copa

Verticale radiator T20 vlak, B600 x H2000 - 2948 Watt

De Copa verticale radiator combineert een strak design met hoogwaardige verwarmi..
€325,93
Toon 1 - 24 van 35

Overzicht van de verticale radiator

De verticale radiator is een uniek type radiator met een hoog en cilindrisch ontwerp. Dit moderne product is populair geworden vanwege het vermogen om ruimte te besparen, omdat het eenvoudig tegen een muur kan worden geïnstalleerd in plaats van vloerruimte in beslag te nemen. Het verticale ontwerp bevordert ook een efficiënte warmteoverdracht, waardoor het een energiezuinige keuze is voor mensen die hun energierekening laag willen houden.

Voordelen van verticale radiatoren

Vertikale radiatoren bieden een esthetische en functionele oplossing voor de verwarmingseisen van moderne woonruimtes. Een van de grootste voordelen van deze radiatoren is dat ze gemakkelijk geplaatst kunnen worden, zelfs in kamers met beperkte wandruimte. Dankzij het verticale ontwerp bespaart het ruimte en verhoogt het de visuele perceptie van de kamer. Bovendien bieden verticale radiatoren een effectieve warmteverdeling met een groot oppervlak, waardoor de ruimte sneller en gelijkmatiger wordt verwarmd. Door hun hoge warmteafgifte capaciteit zijn ze ideaal voor grote kamers en kamers met hoge plafonds. De verscheidenheid aan designs biedt mogelijkheden om ze aan te passen aan elke interieurstijl, terwijl energie-efficiëntie op lange termijn kostenbesparingen oplevert. Vertikale radiatoren zijn met hun functionaliteit en esthetische waarden een onmisbaar onderdeel geworden van moderne woonruimtes.

Voor- en nadelen van verticale radiatoren

Ondanks hun vele voordelen, hebben verticale radiatoren ook enkele nadelen. Ze vereisen wat extra inspanning om te installeren, omdat je ervoor moet zorgen dat de leidingen perfect recht en waterpas zijn. Bovendien kunnen verticale radiatoren iets duurder zijn in vergelijking met horizontale radiatoren vanwege extra ontwerp- en fabricagekosten. Ten slotte kunnen verticale radiatoren na installatie niet meer worden verplaatst, in tegenstelling tot horizontale radiatoren. Zorg er dus voor dat u zeker bent van de door u gekozen plek voor dit product voordat u ze installeert.

Types Verticale Radiatoren

Verticale radiatoren komen tegemoet aan elke behoefte en bieden een verscheidenheid aan design- en functionaliteitsopties voor huizen en kantoren. Deze radiatoren kunnen verschillende oppervlaktedesigns hebben zoals vlakke panelen, gebogen panelen, spiegelafwerkingen, waardoor ze een decoratief element worden. Qua materiaal zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen zoals aluminium, staal of gietijzer, elk met verschillende warmteafvoer eigenschappen. Er is meestal een ruime keuze aan kleuren, zodat ze gemakkelijk bij het kleurenschema van het interieur passen. Ze variëren ook in grootte, met modellen die verkrijgbaar zijn in de hoogte en breedte om te voldoen aan verschillende ruimtevereisten, zoals smalle gangen of hallen met hoge plafonds. Qua verwarmingstechnologie zijn er zowel elektrische modellen als systemen op waterbasis verkrijgbaar, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ruimtes zonder centrale verwarming. Vertikale radiatoren verrijken woonruimtes met hun esthetische aspecten en functionaliteit en bieden moderne oplossingen voor verwarmingsbehoeften.

Energie-efficiëntie en thermische prestaties

De oplossingen van het merk Maximum Bouwmaterialen behoren tot de toonaangevende innovaties in de sector op het gebied van energie-efficiëntie en warmteprestaties van Vertikale radiatoren. Deze radiatoren zijn ontworpen met het oog op een zeer efficiënte ruimteverwarming; dankzij de hoogwaardige materialen en geavanceerde verwarmingstechnologieën wordt de warmte snel en gelijkmatig verdeeld. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat interieurs sneller opwarmen en langer warm blijven, vooral tijdens de koude wintermaanden.

De radiatoren van Maximum Bouwmaterialen zijn uitgerust met ontwerpkenmerken die het energieverbruik minimaliseren. Dit betekent dat gebruikers aanzienlijk kunnen besparen op hun energierekening. Isolatietechnieken die warmteverlies beperken en intelligente thermostaataansluitingen die het energieverbruik optimaliseren, verminderen ook de impact van deze radiatoren op het milieu. Daarnaast heeft Maximum Bouwmaterialen een breed scala aan producten ontwikkeld die kunnen worden aangepast aan elke woonruimte en die oplossingen bieden die voldoen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van gebruikers.

Waar koop je een Verticale Radiator

Verticale radiatoren vind je in verschillende bouwmarkten en online retailers. Zorg ervoor dat u bij het winkelen voor uw perfecte radiator de tijd neemt om stijlen, prijzen en garanties te vergelijken voordat u koopt. Zodra u klaar bent om de radiator te installeren, moet u contact opnemen met een verwarmings- en loodgietersprofessional, zodat u zeker weet dat de installatie soepel en veilig verloopt.

Tips voor onderhoud en reiniging

Het onderhoud en de reiniging van Vertikale radiatoren zijn van vitaal belang om hun efficiëntie en levensduur te maximaliseren. Regelmatig onderhoud helpt radiatoren hun energie-efficiëntie te behouden en de algemene prestaties van verwarmingssystemen te verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden tijdens dit proces:

Stof- en vuilverwijdering: Het oppervlak van en tussen de radiatoren moet regelmatig worden schoongemaakt om stof- en vuilophopingen te verwijderen. Dit voorkomt ophopingen die de luchtcirculatie belemmeren en de warmteoverdracht verminderen. Gebruik een zachte borstel of microvezeldoek om alle hoeken van je radiator te bereiken.

Roest- en corrosiebestrijding: Inspecteer metalen oppervlakken regelmatig op tekenen van roest of corrosie. Als u dergelijke tekenen opmerkt, behandel ze dan met een geschikt reinigingsmiddel en vraag indien nodig professionele hulp.

Ontluchten: Radiatoren kunnen na verloop van tijd lucht ophopen, waardoor ze minder efficiënt gaan verwarmen. Gebruik minstens één keer per jaar het ontluchtingsventiel om de radiator te ontluchten.

Systeemdruk controleren: Controleer bij verwarmingssystemen op waterbasis of het systeem op de juiste druk werkt. Als de druk te laag of te hoog is, kan dit de prestaties van je systeem beïnvloeden.

Professioneel onderhoud: Een professional bellen voor jaarlijkse controles en onderhoud is vooral belangrijk voor centrale verwarmingssystemen. Dit zorgt ervoor dat mogelijke problemen in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen.

Door deze tips te volgen, kunt u de prestaties van uw verticale radiatoren maximaliseren en ervoor zorgen dat ze nog vele jaren efficiënt werken.

verticale radiatoren kopen

Waar moeten we op letten bij het kopen van een vertikale radiator?

Een zorgvuldige afweging bij de aankoop van een verticale radiator kan zowel je tevredenheid op de lange termijn als je energiezuinigheid verbeteren. Hier zijn enkele gedetailleerde punten waarmee je rekening moet houden in dit proces:

Verwarmingscapaciteit en geschiktheid voor het gebied: De verwarmingscapaciteit van de radiator moet geschikt zijn voor de ruimte. Bereken de grootte van je ruimte in vierkante meters en kies een radiator met een BTU-waarde (British Thermal Unit) die geschikt is voor deze ruimte. Dit garandeert zowel energie-efficiëntie als optimaal comfort.

Energie-efficiëntie: Energie-efficiëntie is een kritieke factor, vooral om de kosten op lange termijn te beperken. Zeer energie-efficiënte radiatoren betekenen een lagere energierekening. Evalueer de energie-efficiëntieklassen en potentiële energiebesparingen.

Materiaalkeuze: Radiatoren worden gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, staal en gietijzer. Aluminium zorgt voor een snelle verwarming, terwijl gietijzer de warmte langer vasthoudt. De materiaalkeuze kan variëren afhankelijk van je verwarmingsbehoeften en esthetische voorkeuren.

Design en esthetiek: Vertikale radiatoren kunnen met hun moderne en traditionele designs een esthetische toets aan je ruimte geven. Esthetische kenmerken zoals kleur, stijl en grootte moeten in harmonie zijn met uw ruimte.

Installatiegemak en -kosten: Houd rekening met de arbeidskosten en extra materialen die nodig zijn voor de montage en installatie van je radiator. Doe-het-zelf modellen kunnen tijd en installatiekosten besparen.

Compatibiliteit en accessoires: Compatibiliteit met je bestaande verwarmingssysteem is belangrijk. Controleer of je radiator compatibel is met je bestaande installatie of elektriciteitsnetwerk. Ook het gebruik van extra accessoires zoals thermostaten of timers kan gebruiksgemak en energiebesparing opleveren.

Garantie en klantenondersteuning: De productgarantie en klantenondersteuning van de dealer bieden extra zekerheid voor je langetermijninvestering. Zorg ervoor dat je ondersteuning kunt krijgen bij eventuele storingen of installatieproblemen.

Als je een keuze maakt op basis van deze factoren, kun je een investering doen waar je niet alleen vandaag plezier van hebt, maar ook de komende jaren.

Montage- en installatiehandleiding

De montage en installatie van Vertikale radiatoren kan eenvoudig worden uitgevoerd als de juiste stappen worden gevolgd. Hieronder vindt u een stap-voor-stap handleiding voor het proces:

Locatiekeuze: Voordat je je radiator installeert, kies je een plaats die de luchtcirculatie niet belemmert en de warmte optimaal verspreidt. Onder ramen verdient de voorkeur omdat dit een natuurlijke circulatie tussen koude en warme lucht mogelijk maakt.

Controleer het muurtype: Het type muur dat geïnstalleerd wordt (steen, baksteen, gipsplaat, enz.) bepaalt of deze het gewicht van de radiator kan dragen. Gebruik indien nodig pluggen die geschikt zijn voor het muurtype.

Monteer de montagebeugels: Bevestig de meegeleverde montagebeugels met geschikte schroeven en pluggen aan de punten die je op de muur hebt gemarkeerd.

Radiatoraansluitingen maken: Maak voor systemen op waterbasis de in- en uitlaataansluitingen van de radiator in overeenstemming met uw installatie. Zorg bij elektrische modellen voor een veilige elektrische aansluiting.

Hang de radiator aan de beugels: Til de radiator voorzichtig op, plaats hem op de montagebeugels en zorg ervoor dat hij goed vastzit.

Voer een lektest uit: Voor systemen op waterbasis: controleer de leidingaansluitingen op lekken. Draai de verbindingen indien nodig vast.

Lucht aftappen: Gebruik het ontluchtingsventiel om de radiator te ontluchten. Hierdoor kan de radiator efficiënt verwarmen.
Test het verwarmingssysteem: Nadat de installatie voltooid is, laat je het systeem draaien om te controleren of je radiator goed verwarmt.

Als je deze stappen volgt, kun je de montage en installatie van je verticale radiator succesvol afronden. Als je op enig moment twijfelt, kun je het beste professionele hulp inroepen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €1000
Merken
Hoogte Radiator
Breedte radiator
Type radiator